Längesen..

Hej finisar! Det var ett bra tag sen som jag skrev något, nästan 3 månader för att vara exakt. Helt sjukt faktiskt, men jag har inte haft ork, har mått väldigt psykiskt dåligt och la ifrån mig bloggen när jag mådde som dåligast för jag var tvungen att lägga all tid och ork på lite andra saker. Nu börjar jag äntligen må bättre, så det är otroligt skönt!
Tänkte även börja blogga igen för jag har saknat att blogga så otroligt mycket. Har även hänt massa saker och förändringar under tiden jag som jag inte varit aktiv här på bloggen, både positiva och negativa saker. Vad som har hänt tänkte jag berätta lite mer om i ett enskilt inlägg!
 
Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät och tittar lite halvt på tvn. Ska även börja försöka vända tillbaka dygnet för jag börjar skolan igen på tisdag och har vaknat runt 15.00 varje dag den här veckan, så behöver börja vakna lite tidigare nu. Denna helg blir en väldigt lugn helg. Ska till kyrkan på söndag och det är nästan de ända som jag har planerat inför helgen. Vilket är otroligt skönt faktiskt. Måste försöka plugga lite för jag har några uppgifter som skulle varit inlämnade innan sportlovet började men som jag inte ens har börjat på, suck.. Ska fortsätta titta på filmen som går på tvn som verkar vara otroligt bra. Godnatt sötnosar! :)
2015-02-27 - 23:15:50 || Daily life

RSS 2.0