December

 
Första december idag, jag verkligen älskar december och allt som har med december och göra! Älskar julafton, snön och sånt! Det ända som är lite negativt är att det är så himla kallt ute. Menmen! 
 
Sen i torsdags så har det hänt en del grejer, både positiva och negativa. Därav ingen uppdatering för har inte riktigt haft någon ork, lust eller inspiration till att blogga. Var och shoppade en del saker i fredags så ska fota de så fort jag får tillfälle för det. Eftersom jag åker tidigt hemifrån varje morgon så är det mörkt och samma sak när jag kommer hem. Men är ledig på torsdag så får fota det om jag inte får möjlighet innan.
 
I lördags så tog jag för de mesta bara lugnt, bakade pepparkakor med en familjevän på kvällen och spenderade tid i sängen framför datorn och serier. Igår så hjälpte jag mamma att städa en hel del i huset, vi satte upp lite julpynt osv, men hann inte med alla rum, så tror vi fortsätter idag också med det. På kvällen så mötte jag och min mamma upp min syster och berättade en allvarlig sak som hänt en i släkten, efter de så körde mamma henne till Fittja. Vi kom hem vid elva tiden på kvällen så då blev det sängen direkt verkligen. 
 
Jag ska alldeles straxt sätta mig och plugga lite samhällskunskap då jag har varit borta från dem lektionerna de senaste veckorna så har missat de totalt verkligen. De är verkligen super synd men finns inte så mycket jag kan göra åt det.. Efter skolan så möter jag upp mamma och åker hem. När vi kommer hem så ska jag försöka orka städa lite i mitt rum, började städa i fredags innan Philip kom till mig och blev nästan helt klar, nu är det bara lite små saker kvar som måste göras innan jag blir nöjd. Vad ska ni göra idag sötnosar? 
 
 
2014-12-01 - 12:11:57 || Daily life

RSS 2.0